Czy ktoś używał tej giełdy do wymiany Monero na złotówki?
Witam wszystkich na forum! Chciałbym zapytać, czy ktoś z Was ma doświadczenie w wymianie kryptowalut, zwłaszcza Monero (XMR), na polskie złotówki? Szukam sprawdzonej platformy, która oferuje dobre kursy i jest niezawodna. Miałem kiedyś problem z jedną giełdą, gdzie transakcja trwała wieki, dlatego teraz jestem bardziej ostrożny. Interesują mnie opinie na temat szybkości, prowizji i ogólnej łatwości użytkowania. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki!
7 wyświetleń
.png)

Cześć! Rozumiem Twoje obawy, bo z Monero bywają różne przeżycia ze względu na jego prywatność. Mogę Ci polecić platformę, którą sam ostatnio odkryłem i jestem bardzo zadowolony. Obmify
mają Monero na liście obsługiwanych kryptowalut, co jest dużym plusem, bo nie wszystkie kantory je oferują. Wymieniałem tam już kilka razy i za każdym razem transakcja była szybka, a prowizje wydawały się rozsądne w porównaniu do innych miejsc. Dodatkowo, co ważne przy wymianie na złotówki, obsługują polskie banki, więc środki szybko trafiają na konto. Jest to godna uwagi opcja.