top of page

Grupa Instytut Staszica

Publiczna·58 uczestników

Medycyna estetyczna w Warszawie – jak nie trafić na „przypadek”?

Cześć wszystkim! Słuchajcie, mam mały dylemat i pomyślałam, że podpytam tutaj, bo pewnie macie większe rozeznanie. Chciałabym coś zrobić ze swoją cerą (ogólnie zmęczenie, trochę brak blasku, te sprawy), ale strasznie boję się tych wszystkich „modnych” miejsc, które wyrastają na każdym rogu.

Zależy mi na czymś bardziej profesjonalnym, gdzie pracują lekarze, а nie tylko osoby po weekendowych kursach. Nie chcę wyjść z twarzą-maską, tylko po prostu wyglądać na wypoczętą. Czy znacie jakieś kliniki w Warszawie, które stawiają bardziej na takie zdrowe, medyczne podejście i naturalne efekty, a nie tylko na to, co akurat jest trendem na Instagramie? Może macie kogoś sprawdzonego, komu można zaufać bez strachu? Z góry dzięki za pomoc!

21 wyświetleń
FNF Game
FNF Game
20 minut temu

Your goal of simply looking refreshed rather than dramatically altered is very reasonable, and many people share the same fear of unnatural results, so looking for medical clinics with certified dermatologists is a smart step; when the search becomes overwhelming, spending a few minutes enjoying the rhythm challenges of the FNF Game can help relieve tension and clear your thoughts.

bottom of page