top of page

Grupa Instytut Staszica

Publiczna·47 uczestników

Czy Sprzęt Przestał mieć Znaczenie?

Czy rok 2026 to oficjalny koniec wyścigu zbrojeń na PC? Właśnie przeszedłem sporą część najnowszego Cyberpunka przez streaming i moje 'Good Experience' było identyczne, jakbym miał pod biurkiem potwora za 15 tysięcy złotych. Skoro 6 miliardów ludzi ma teraz dostęp do szybkiego netu, to czy kupowanie drogich konsol lub PC ma jeszcze sens dla kogoś, kto nie gra pro-esportowo? Jakie są Wasze doświadczenia z chmurą w tym roku – czy wciąż zdarzają się Wam 'pixele' w najbardziej dynamicznych momentach, czy technologia AI upscalingu w streamingu już to całkowicie wyeliminowała?

8 wyświetleń
Maruvs Maruvs
Maruvs Maruvs
3 dni temu

Gaming to dla mnie coś więcej niż tylko rozrywka po pracy. To hobby, które uczy cierpliwości, podejmowania decyzji i radzenia sobie z porażką. Z czasem przestałem gonić za samymi wynikami, a zacząłem doceniać proces: naukę mechanik, strategię i wspólne granie ze znajomymi. Nieważne, czy to nowoczesne tytuły, retro czy sesje RPG przy stole GGBet 50 free spins — gaming daje mi przestrzeń do resetu i kreatywności. Najlepsze jest to, że potrafi łączyć ludzi i budować wspólne doświadczenia.

Edited
bottom of page